Jön az Oroszlánkirály spin-off - Videó


Az Oroszlánkirály a Disney egyik legsikeresebb rajzfilme volt, így nem meglepő, hogy újra meg újra terítékre kerül. Most éppen egy spin-off sorozat készül belőle a Disney csatornákra, aminek a címe The Lion Guard lesz. 



A történet főszereplője Sima másodszülött kölyke, Kion lesz. Kion lesz annak a csapatnak a vezetője, aki megpróbál békét tartani a territórium körül, és rendhagyó módon nem csak oroszlánokat fogad be a védelmezők közé. Ráadásul azzal a tradícióval is szakít, hogy a legerősebb, legrátermettebb állatokat állítsa a sorba, helyettük olyan barátait invitálja a védelmezők közé, akik szerinte valamilyen hőshöz illő tulajdonsággal bírnak. 

A történetből először egy rövidfilm érkezik novemberben a Disney Channelen, The Lion Guard: Return of the Roar címmel, ezután pedig a Disney Channel és a Disney Junior is vetíti majd a sorozatot. 

A készítők saját állításuk szerint nagyon keményen dolgoztak a mesén, hogy minél jobban visszaadják azt az érzést, amit Az oroszlánkirály váltott ki mindenkiből. 

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Kion nővére, Kiara is feltűnik-e majd, de a legtöbb régi jóbarát igen - lesz Mufasa, Simba, Nala, Timon és Pumba is. 

Egy kis ízelítő:



Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése