Három új Shadowhunters szereplő


Az már kiderült, hogy Cassandra Clare A végzet ereklyéi sorozatából készülő Shadowhunters tévésorozat el fog térni a könyvektől, még az írónő állítása szerint is jobban, mint a Csontváros film tette. (Ami nem csekélység, tekintve, hogy az mennyire eltért az alapanyagától.) Így megtudtuk azt is, hogy a Csontváros könyvből készülő első évadban feltűnnek olyan szereplők is, akik a könyvekben csak később, illetve olyanok is, akik a könyvekben egyáltalán nem is szerepelnek. 

Így tudtuk azt is, hogy csak a Hamuvárosban feltűnő Lightwood szülők illetve Max Lightwood is feltűnik az első évadban, illetve a meghallgatások miatt azt is tudjuk már egy ideje, hogy egy új Árnyvadász, Lydia Branwell is bekerül a képbe. 


Most pedig már azt is tudjuk, kik alakítják majd őket! 

Robert Lightwood megformálója Paulino Nunes lesz, Maxot Jake Fulton alakíthatja, az új Árnyvadász, Lydia Branwell bőrébe pedig Stephanie Bennett bújik majd. 

Előbbi kettőről már forgatási fotókat is kaptunk, persze csak titokzatosan:



Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése