Ilyen lett volna Thor...


Sziasztok!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Tom Hiddleston, aki Loki szerepében hihetetlen népszerű lett a rajongók körében, eredetileg Thor szerepére jelentkezett a Marvel univerzumban. 

Most azonban kaptunk egy pillantást abból, milyen lett volna, ha valóban ő lett volna Thor. A Thor második részének DVD extrái között lesz megtalálható a teljes screen test, de addig is itt van nekünk két gif:



Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Kedves Deszy!
    Olvastam a másik oldaladon a nagy plágium/lopás ellenes kijelentésedet, ami szép és jó, de te ebben a bejegyzésben nem ugyanazt csinálod?
    A gifek forrását nem látom, de ha a te személyes DVD-dből készítetted őket akkor oké, bár ezt kétlem.
    Lehet ez neked nem ugyanazt jelenti, mint ha vki egy fordítást vagy bármilyen más írást lop el és tüntet fel sajátjaként, de hidd el ez ugyanolyan lopás. Tumblrön a gif lopásra elég érzékenyek az emberek. ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Ennél spec. nem találtam a forrást, mivel egy olyan blogon találtam, ami szintén csak megosztotta.
    De ha megnézed a másik gif-et, amit ma megosztottam, ott megjelöltem a forrást.
    A legtöbb képpel kapcsolatban pedig amúgy is azt gondolom, hogy sokkal bajosabb, mert nagyon sokszor pl. az ember a google képkeresőjét használja, stb., és ha a kép maga nem jogvédett, nem biztos, hogy megtalálja az eredeti forrását. A legtöbb blogger képek esetében nem jelöl forrást, egész egyszerűen azért, mert nem tudni.

    VálaszTörlés