Mediátor 7.

Sziasztok!

A hír már nem olyan friss, már tudom egy ideje én is, de még mindig próbálom feldolgozni, és eldönteni, hogy milyen arányban örülök és milyen arányban félek.

Szóóóval, a hír igaz, érkezik Meg Cabot Mediátor sorozatának hetedik része. Aki olvasta a sorozatot - aki nem, az olvassa! - az tudja, hogy a történet elég kerek, jó lezárást kapott, de mert annyian szeretik, többször felmerült a kérdés, hogy legyen folytatás. Meg Cabot eddig mindig nemet mondott, pontosan azzal indokolva a dolgot, amit én is írtam - hogy a történet így kerek. 

Most azonban úgy tűnik, mégis beadta a derekát, ugyanúgy, ahogy annak idején a negyedik Hívószám 1-800 kötet után évekkel született egy ötödik rész is, most a Mediátor is kap egy új kötetet, egészen pontosan a hetes számút. (Reméljük, ez a szép szám szerencsét hoz majd a kötetnek.) A Hívószám 1-800 esetében jól sikerült az ötödik rész, de ott több volt az elvarratlan szál. A Mediátor esetében gyakorlatilag ilyen nem nagyon van. 

Mindenesetre én izgatottan várom a folytatást, mert tinikorom kedvenc sorozata volt a Mediátor, és bár így visszatekintve a stílusa annyira nem tetszik már - mondjuk ki, tipikus Meg Cabot tinikönyv -, a történet és a szereplők elképesztően jók. 

Meg Cabot kiírása alapján azonban a folytatásra még várhatunk egy ideig, ugyanis hosszú könyvnek ígérkezik, és még most írja. Hm...





Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése