Scary movie 5.

Sziasztok!

Bizonyára már a legtöbben ismeritek a címben említett sorozatot. (Magyarul Horrorra akadva.) Ezeknek a filmeknek a lényege ugye az, hogy az év legsikeresebb (vagy legjobban parodizálható) filmjeit összegyűjti, és kis átalakítás után kihoz belőle valami nagyon beteg dolgot. 

És mivel a filmek soha nem fogynak el, mindig lesz mit parodizálni. 

Most készül az ötödik rész, aminek a fő pontja a Hunger Games lesz. Igen. Ezenkívül fontos szerepet kap majd a Fekete hattyú, a Paranormal Activity, a Majmok bolygója és az Eredet is. 

És igazi sztárparádénak ígérkezik. Katnisst Ashley Tisdale (High School Musical) alakítja majd, és nagyon úgy tűnik, hogy ő lesz a főszereplő. Arról persze lehet vitatkozni, hogy ez mennyire jó választás...

Rajta kívül szerepel még a filmben Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Kate Walsh (Grace klinika, Doktor Addison) és Heather Locklear is. 

És itt vannak az első képek:





Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése