Tumblr!

Sziasztok!

Nem tudom, mennyien ismeritek a tumblr-t. Nálunk nem olyan népszerű, mint Amerikában, pedig szerintem jó kis dolog. :)

A tumblr tulajdonképpen egy mikroblog, ahol nagyon könnyen meg lehet osztani képeket, videókat, idézeteket stb.

Nekem is van már egy ideje két tumblr oldalam is. (Illetve három, de a harmadik az fanfiction témájú. :D)

Ezeket szeretném most a figyelmetekbe ajánlani. Egyrészt mert szerintem érdekelhet titeket is, másrészt mert ez a reklám helye. :P

Deszy mindenese

Ezen az oldalon is főként képeket osztok meg, mindenféle vegyes témában, mint ahogy ezen a blogon is. Van Harry Potter (ebből általában jó sok), Hunger Games, Mortal Instruments, Infernal Devices, Vampire Diaries, Twilight, és akad még más is, mikor milyen érdekes dolgot találok. De szerintem ha ezt a blogomat szeretitek, akkor a tumblr oldalam is szeretni fogjátok. :) Általában véve rengeteg a gif, interjúkról és filmekből is. :)



Deszy könyvese

Ez az oldal pedig - ahogy a nevéből is látszik - a könyv szerelmeseinek jött létre. Nem, nem könyvekről írok, nem könyveket ajánlok. A témája ennél sokkal egyszerűbb. Könyvekkel kapcsolatos képeket osztok meg. Nagyon sok gyönyörűt találni, szerintem ha szeretitek a szép képeket és a könyveket, akkor ez az oldal is tetszeni fog. :)




Mindkét oldal él és működik már néhány hónapja, szóval már most találtok rajta mindenfélét. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése