Maleficent

Sziasztok!

Gondolom, már ti is láttátok a képet, ahol Angelina Jolie amolyan ördögi szarvakkal pózol új filmjében. Ha esetleg mégsem, akkor itt a kép:



Viszont bennem egészen mostanáig nem tudatosult, hogy egy újabb mesefeldolgozással van dolgunk. Bizony, úgy tűnik, soha nincs vége a dolognak. (Persze ez engem nem zavar, mert imádom a meséket. :P) Ezúttal a Csipkerózsika került terítékre, méghozzá igen meglepő nézőponttal: a gonosz Demóna történetét ismerhetjük majd meg. És mint gondolom, már rájöttetek, Angelina Jolie lesz Auróra elátkozója. 

A forgatókönyvet Linda Woolverton (Az oroszlánkirály, Alice Csodaországban) írta. A további szerepekben pedig feltűnik Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple és Lesley Manville. 

A filmet 2014. március 14-én tervezik bemutatni, nem meglepő módon 3D-ben. Hát, az még messze van, de érkezett néhány kép a forgatásról is. 








Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése