Nem csak Magnus castingja zajlik!

Sziasztok!

Az ez alatti posztból már értesülhettetek róla, hogy a TMI film kapcsán éppen zajlik Magnus Bane, a boszorkánymester castingja. 

De természetesen nem csak őt keresik, hiszen a határidő elég szűkre szabott. A tervek szerint a forgatások augusztus 15-én kezdődnek majd meg Torontóban és New Yorkban, hogy be tudják mutatni a kész filmet jövő augusztus 23-án.

Azt már tudjuk, hogy Lily Collins lesz Clary és Jamie Campbell Bower lesz Jace. (Ez nem változott, hiába reppentek fel ilyen hírek korábban a stúdióváltás kapcsán.)

Két dolgot tudtunk meg ezeken kívül:

Az egyik az, hogy a castingok Los Angelesben, New Yorkban és Torontóban zajlanak (amerikaiak előnyben). A másik pedig az, hogy a statisztákat a két helyszínen, New Yorkban és Torontóban fogják kiválasztani. (Ez egyébként abszolút logikusnak tűnik, gyanítom, így is sokan zarándokolnak majd el e két városba, hogy szerepelhessenek a filmben. :D)

Az Acting-Auditions.org szerint a következőket keresik jelenleg:

Alec Lightwood: 20-25 éves meleg brit férfi
Simon Lewis: sötét hajú, magas, vékony 18-20 éves férfi
Isabelle Lightwood: 18-20 éves szexi brit nő
Magnus Bane: 25-30 éves ázsiai biszexuális férfi


Itt természetesen a brit nem feltétlenül azt jelenti, hogy britnek kell lennie a színésznek, a lényeg az, hogy ne amerikai akcentussal, hanem brittel beszéljen. 

(Magnus kora csak nekem tűnik idősnek? Mert oké, hogy mindegyiküknek magasabb határt szabtak, hiszen Alec is 17-18 éves a könyvekben, és 25-ig keresik, de Magnus is úgy van leírva, hogy 20-as évei elején járónak néz ki. Azért egy 30 éves...)

A felnőtt szereplőkről, Valentine-ról, Luke-ról, Jacelynról, Hodge-ról és a többiekről egyelőre nem esik szó, pedig a legutóbbi hír az volt, hogy előbb őket választják ki. 

Mindenesetre abban bízhatunk, hogy hamarosan záporozni kezdenek a hírek az ügyben, hogy kik fogják játszani kedvenc szereplőinket.

Kíváncsi leszek, lesz-e akkora felháborodás, mint Jace szerepe esetében. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Öhm... nekem az ázsiai szúrja a szemem... mármint félre értés ne essék, nincs velük semmi bajom, sőőt hatalmas japán fan vagyok, de valahogy nekem Magnusnál nem rémlik, hogy a könyvben ázsiainak lenne leírva, de lehet, hogy csak nekem kerülte el annak idején valami a figyelmem, ezt belátom, hajnalban olvastam a könyvet így lehet.

    Lina

    VálaszTörlés
  2. Szia Lina!

    Pedig Magnus bizony ázsiai, még ha csak részben is. Negyed részben indonéziai, negyed részben holland, és félig démon. :) Szóval Cassie külön kérte, hogy ezt vegyék figyelembe a castingnál. :)

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés