Új The Host képek





Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Hát... Jared korrekt, Melanie és Jeb bácsi elmegy, de Ian nem jó :( Egyrészt sokkal kékebb a szeme (oké, ezt még elviselem)Másrészt pedig fekete a haja!
    Ha Josht a THG-ban eltudták Peetásítani, akkor nem értem, hogy Jaket miért nem tudják totálisan elianosítani (jaj, de szép magyar szó :D) Na, szóval érted?!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Egyetértek, Ian nekem sem tetszik, bár nekem a hajával van a legkisebb gondom. Tudom, hogy ez beskatulyázás, és én alapból szeretem Jake Abelt, de megszoktam gonosznak. És nagyon nem tudom elképzelni az abszolút jó Ianként. Illetve Ian is így van leírva, hogy jó pasi. Nyilván Jared jobb, de Ian is az. És nekem Jake Abel nem jó pasi. Ennyi.
    Mindenesetre én annak idején Josh Hutchersonnak sem örültem, és imádtam a Peetáját! Szóval remélem, most is pozitívan fogok csalódni. :)

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés