City of Lost Souls részlet

Sziasztok!

Április 18-án érkezik a City of Lost Souls (Elveszett lelkek városa) hivatalos könyvelőzetese, amit természetesen meg fogok osztani az oldalon, de addig is Cassandra Clare meglepett minket egy újabb részlettel a regényből. Íme:

"- Volt egy álmom - mondta Magnus távolba meredő tekintettel. - Láttam egy várost vérben fürödni, csontból emelt tornyokkal, és vérrel, ami úgy hömpölygött az utcákon akár a víz. Talán megmenthetitek Jace-t, Árnyvadászok, de a világot nem tudjátok megmenteni."
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Jáájjj, júújjj, woooow, húúúú, de király ez a részlet! Már most imádom a könyvet és természetesen Magnust is, az egyik legszínesebb karakter :D Köszi a fordítást! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Igen, szerintem is. Csak már húzza itt az idegeinket Cassie... Amúgy Magnust én is szeretem, minden könyvvel egyre jobban. :)
    És amúgy nagyon szívesen! :))

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés