Nyomorultak film

Sziasztok!

Nos, már körülbelül másfél éve, vagy lehet, hogy már több is, hogy várok egy bizonyos filmre. Ez persze nem meglepő, hiszen sok filmre várok ennél sokkal tovább is, de ebben valami különleges: az, hogy hihetetlenül, elképesztően, lenyűgözően jónak látszik attól a pillanattól kezdve, hogy susmorogni kezdtek róla Hollywoodban.

Ez a film pedig a Nyomorultak legújabb feldolgozása. Igen, igen, tudom, hogy ajánlott olvasmány, és innentől kezdve kevésbé vonzó. De ez a verzió bizony a musicalből készül!!!! Már ezért érdemes lenne megnézni, de ami igazán beindítja a fantáziámat, az a szereposztás!

Már most biztos, hogy a főszerepekben Hugh Jackman, Anne Hathaway (láttátok, ezek ketten mit műveltek az Oscar-díj átadón????) és Russel Crowe lesznek. És mind fognak énekelni! :O És ne hagyjuk ki a sorból Eddie Redmayne-t sem, akit A katedrálisból és a My Week with Marilynből ismerhetünk. És ami a hab a tortán: a negatív női főszereplő megszemélyesítője Helena Bonham Carter (aka Bellatrix Lestrange sok más mellett). 

És még mindig nincs vége! Cosette szerepe például még nyitva áll, és pont a napokban indult el a pletyka, miszerint a Mamma Mia!-ból ismerős Amandy Seyfried volt meghallgatáson a szerepre, Taylor Swift pedig Eponine szerepére pályázik...

A film idén decemberben kerül a mozikba, én már alig várom! :)

Addig pedig következzen néhány videó! Hugh Jackman és Anne Hathaway Oscar tündöklése, és az egyik kedvenc dalom a musicalből a Társulat előadásában. :)




Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése