Tom Felton a Labirintusban

Sziasztok!

Tom Felton (aka Draco Malfoy a Harry Potter filmekből) éppen egy új sorozatot forgat, amelynek címe Labyrinth, azaz Labirintus. A sztori a középkori és a mai Franciaországban játszódik, és két nőről szól, akiket összeköt a Szent Grál titka. 

A sorozat Kate Moss azonos című regényéből készül, amely már megjelent magyarul is. :) 

Íme a könyv rövid tartalma:

"Három titok. Két nő. Egy Grál.
1209 júliusában egy tizenhat éves carcassonne-i lány titokzatos könyvet kap az apjától, benne a Megfeszített Krisztus kicsorgó vérét felfogó Szent Grál titkával, amelynek gyökerei az ókori Egyiptom sivatagának mélyéről erednek… 2005 júliusában Alice Tanner két csontvázat talál a Carcassonne körüli hegyekben végzett ásatások során. A rejtett sírüreg belsejében Alice hitetlenkedve fedezi föl, hogy érteni véli az üreg kőfalába vésett titokzatos, ősi szavakat. Már túl késő, amikor rádöbben, hogy olyan események sodrásába került, amelyek fölött neki nincs hatalma, s hogy személyes sorsa elszakíthatatlan szálakkal kötődik a 800 évvel korábban élt eretnekek sorsához. Legenda, vallás, történelem, múlt és jelen lebilincselően izgalmas meséje, amely A Da Vinci-kód sikerével vetekszik."


Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én most nagyon lelkes vagyok. Sajnos a könyvet még nem olvastam, pedig már szemezek vele egy ideje, de most tuti el fogom. :) (Remélem, megtalálom a könyvtárban. :P) A sorozat szereposztása zseniális, Tom Feltonon kívül szerepel benne pl. még John Hurt is. 

És hogy a hír miért aktuális? Hiszen a sorozat majd csak valamikor jövőre érkezik. Igen, de az első képek már megjöttek! Íme:



Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése