Jégkorszak 4. - Promo kép és előzetesek

Sziasztok!

Én már meg sem lepődöm azon, hogy ha egy animációs film sikeres, akkor tuti készül hozzá folytatás. Ez már csak így megy. (A Hamupipőke 2-t és 3-t láttátok már? Borzalom!) A Jégkorszak sorozat már a negyedik résznél tart. Őszinte leszek. Nekem a második rész még jobban tetszett, mint az első. Imádtam a főszereplőket, a poénokat, mindent... A harmadik viszont... Hát, sztem hogy kedvenc tanáromat idézzem, középfinom volt. Nem volt rossz, meg lehet nézni, egyszer, esetleg kétszer, de mély nyomot nem hagyott bennem. 

De most jön a negyedik rész, és kíváncsian várom, hogy sikerül-e valami élvezetest alkotni. Az első és második előzetes nagyon viccesre sikerült, bár a sztoriról nem sokat tudunk meg belőlük. Íme:




A történet röviden a következő: 
A megszokott és megkedvelt trió (Manny, Diego és Sid), valamint az egész Föld sorsát meghatározza az a kataklizma, amelyet mi csak a kontinensek vándorlásaként ismerünk. A túlélő állatok nem tudnak mit tenni, egy jéghegyet csípnek el és azon menekülnek,míg tudnak, s utuk közben rengeteg kalandba bonyolódnak, ráadásul Motkánynak is meg kell harcolnia a makkjáért olyan helyeket bejárva érte, ahol mókus még nem járt. 

Íme a most kijött promo kép:


A filmet jövő év július 12-re ígérik Magyarországon. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése