Bella rémálombeli ruhája

Sziasztok!

Nos, Bella rendes esküvői ruhájáról már szinte minden portálon cikkeztek (itt is :D http://deszy-diary.blogspot.com/2011/12/bella-eskuvoi-ruhaja-es-cipoje.html), de arról a ruháról nagyon keveset hallhattunk csak, amit Bella a filmben néhány perccel korábban, rémálombeli esküvőjén visel. Gondoltam, ezt a hiányt most pótolnom kell. :)

Először is, szeretném leszögezni, hogy pont ezért jó minőségű, teljesalakos kép nincs is róla, hiszen a film még nem jelent meg DVD-n, és ezzel a ruhával kapcsolatban nem volt akkora a hírverés, így nem osztottak meg róla hivatalos fotókat sem. Amennyire én tudom, ezt a darabot (vagyis a másolatát) megvenni sem lehet. 

A cipőről nem kell külön írnom, hiszen ha megnézitek, azt a cipőt viseli Bella, amit ténylegesen is az esküvőn. Ez abból fakad, hogy Alice a cipőt felpróbáltatta Bellával, hogy betörje azt, így erről Bella pontosan tudta, hogy is fog kinézni. A ruháról viszont sejtelme sem volt.



Ami a ruhát illeti, Michael Wilkinson, a Breaking Dawn jelmeztervezője a következőket mondta róla:

"A forgatókönyv megadta nekünk a lehetőséget, hogy bepillantsunk Bella gondolataiba a közelgő esküvővel kapcsolatban. Van egy rémálom esküvő és az ő tökéletes esküvője. A rémálomba egy olyan ruhát választottunk, ami annak a ruhának egy verziója, amit Bella utált volna viselni. Valami, ami kényelmetlen és amiben Bella feszélyezve érezné magát. Merev, csontos fűzővel. Sokat mutat a meztelen bőréből, amitől Bella elborzadna, mert ő egy kicsit fiús lány. Nincs semmi nagyon csajos a stílusában, ezért egy hatalmas, nehézkes és puffos szoknyát választottunk. Csak megpróbáltunk elképzelni mindent, amivel Bella nehezen tudna azonosulni, és ezt behoztuk a ruhába."

Ami a meztelenséget illeti, ez tényleg szembetűnő, hiszen ahogy a filmet nézzük, sokáig csak a vállát látjuk, ami teljesen fedetlen, így akár meztelen is lehetne.


És a fedetlen vállakon kívül a dekoltázs is elég mély. Egyébként nekem ez a ruha is nagyon tetszik. Íme még néhány kép róla:





Hogy még nagyobb legyen a kontraszt a valódi és az álombéli esküvő között, Bella haja itt nincs feltűzve, jóformán csak egyenesen lóg, mint mindig, és hajdísz sincs benne, csak a fátyol.

FRISS!!! Kijött egy kép, amin láthatjuk a ruhát hátulról! :D Íme:




Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése