Warm Bodies

Sziasztok!

Érdekes filmre bukkantam a napokban. A címe Warm Bodies, azaz Meleg testek. A történet szerint adott egy "R" nevű zombi, aki beleszeret Julie-ba, közvetlenül azután, hogy megette a lány pasijának agyát, és ezzel elnyelte az emlékeit.
Igen, valóban morbid egy kicsit, de tulajdonképpen érdekes ötlet. És amióta láttam a Zombie Love Song című dal klipjét, máshogy viszonyulok a zombikhoz. xD Ha esetleg még nem láttátok a klipet, íme:



Na, de akkor térjünk vissza a filmre. A szereposztás is jónak ígérkezik, a két főszereplőt Nicholas Hoult (X-men: Az elsők, A titánok harca, Skins), illetve Teresa Palmer (Esti mesék, A varázslótanonc, A negyedik) alakítja. Ezenkívül szerepelnek még a filmben többek Dave Franco (James Franco öccse) és John Malkovich is.
A film az IMDb szerint 2012 augusztusában jön ki Amerikában. Szóval addig várni kell. Egyelőre előzetes sincs, csak egy promo kép. Íme:


(Titeket nem emlékeztet ez a kép arra, amikor a Twilightból Edward és Bella spidermonkey jelenetére? Csak úgy mondom...)

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése