Új Rómeó és Júlia

Sziasztok!

Ezúttal egy újabb Rómeó és Júlia filmadaptációval kapcsolatban hozok híreket. Azt hiszem, minden idők egyik legérdekesebb feldolgozása készül. Nézzük is a szereposztást!

Júlia

Hailee Steinfeld fogja játszani a női főszerepet, akit már ismerhetünk a Félszemű című filmből. Az ott nyújtott alakításáért idén Oscarra is jelölték, és bár nem nyerte meg, már a jelölés is jelzi, hogy igen tehetséges.



Rómeó

Douglas Booth neve hazánkban még nem olyan ismert, de ez valószínűleg már nem sokáig marad így. Idén láthatjuk Miley Cyrus és Ashley Green mellett a LOL című filmben, illetve Dickens Szép remények című adaptációjában Pipként, aki a főszereplő. Most pedig eljátszhatja azt a férfit, akinek története milliók szemébe csal könnyeket a mai napig. Ő lesz a mi generációnk Rómeója.
Bár nem annyira az én zsánerem, ami a külsejét illeti, megszavazom neki a bizalmat. :D




Tybalt

Tybalt szerepe az egyik legérdekesebb a drámában. Nem véletlen, hogy az ő karaktere szokott a legjobban különbözni a különböző adaptációkban. Hiszen be lehet állítani velejéig gonosznak is, de olyannak is, aki alapjában érzelmes, de belenevelték a gyűlöletet. (Mint amilyen a musical változatban is.) Még olyan verziót is láttam már, ahol Tybalt titokban szerelmes Júliába, de olyat is, amiben testvérek... Alapjáraton nekem a második verzió tetszik jobban, de mindenre nyitott vagyok. Kíváncsian várom, melyiket választja a rendező.
Színésznek mindenesetre olyat választott, aki képes lehet eljátszani a sötétebb karaktert, aki belül mégis csupaszív. És tudjuk, hogy Ed Westwick ezt a karaktert tökéletesen hozza a Pletykafészek (Gossip Girl) című sorozatban is.



Paris

Paris szintén nagyon izgalmas szereplő. Hiszen tulajdonképpen nem gonosz, és a szándékai sem rosszak, mégis negatív szereplő a néző szemében, mert a szerelmesek útjában áll. A leírás szerint Paris az a pasi, akinek mindenki örülne: jóképű, nemes, gazdag, sőt tulajdonképpen még kedves is (legalábbis udvarolni mindenképp tud, mégsem szoknyapecér).
Paris szerepét Paul Wesley kapta meg, a Vámpírnaplók érzelmes vérszívója, akit én személy szerint imádok. :) (Az ő kiválasztásának csak egy okból nem örülök. Nem tudom, ki az a lány, aki nem őt választja, hanem Rómeót e szerint a szereposztás szerint. xD)



A filmre 2012-re számíthatunk. Kíváncsian várjuk! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése