Simon szereposztás

Sziasztok!

Alig jött ki a hír, hogy Jace-t Jamie Campbell Bower fogja játszani, máris elkezdődött a kutatás Simon után.

Simonnak jól kell együtt működnie mind Jace-szel, mind Clary-vel, ezért kellett, hogy az őket alakító színészek már meglegyenek.

Nos, jöjjön néhány színész, akiket a rajongók szeretnének.


1. Logan Lerman

Nos, a legnépszerűbb jelölt Simon szerepére az előzetes szavazások és kommentek alapján Logan Lerman. Nos, én örülnék neki, de kérdés, hogy lesz-e rá ideje, hiszen elvállalta a Percy Jackson 2. részét.




2. Max Reed

Nos, őt nem ismerem, ami nem meglepő, hiszen gyakorlatilag még semmilyen nagyon filmben nem szerepelt, egyébként is csak kettőben. Viszont van már gyakorlata Simon szerepében, hiszen a City of Fallen Angels trailerben. ő volt Simon.




3. Asher Book

Neki kicsit több tapasztalata van már, sorozatokban szerepelt, mint pl. A mentalistában, illetve ismerhetitek a Fame című musical legújabb film verziójából is. Ezenkívül tagja volt egy fiúbandának is, a V Factory-nak. Tehát ő nem csak színész, hanem táncos és énekes is, bár ez csak akkor számít, ha bele szeretnék tenni a filmbe Simon bandáját. Ami azt illeti, ki tudja, lehet hogy még a fennmaradó két részben Simon befut, és híres énekes lesz. xD



Nos, ti kit választanátok. Bevallom, én leginkább Logan Lerman-nek örülnék, de igazából a többieket is el tudom képzelni. Persze még az sem biztos, hogy közülük lesz valaki. :) Ti kinek örülnétek?
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. háát én nagyon örülnék, ha Logan kapná Simon szerepét...egyik kedvenc szinészem :))

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Igen, neki én is nagyon örülnék. De kérdés, hogy a következő Percy Jackson film mellé belefér-e neki, illetve, hogy egyáltalán figyelembe veszik-e a rajongók választását. Hiszen, Alex Pettyfer az alapján abszolút befutó volt, mégsem ő lett.
    Majd meglátjuk, mi lesz! Csak legyen valami! :D

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés