Matched trailer

Sziasztok!

Nos, azoknak, akiknek tetszettek a Matched részletek. Íme a könyv előzetese:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

4 megjegyzés :

  1. meg fog jelenni magyarul ez a könyv?

    VálaszTörlés
  2. Nos, előbb-utóbb biztosan, hiszen nagy siker Amerikában, és már el is adták a megfilmesítés jogát a Disney-nek, úgyhogy biztosan meg fog jelenni magyarul is. Hivatalos információim még nincsenek, de Gigi szerint már vannak pletykák róla, hogy valamelyik magyar kiadó megvette a jogokat. De amint megtudok valamit, rögtön hozom a hírt. :)

    Egyébként nyáron tuti felteszem az első fejezetet magyarul, és attól függ, mennyi időm lesz, és mennyire lesztek aktívak, de lehet, hogy a másodikat is. :) És ha tudsz valamennyire angolul, és van kedved angolul olvasni, illetve nem zavar a számítógépen vagy ebook olvasón való olvasás, akkor tudok adni linket, ahonnan angolul le lehet tölteni. :)

    VálaszTörlés
  3. háát valamicskét tudok angolul, de nem szeretek úgy olvasni, idegesít ha nem értek egy egy mondatot :S :D úgyhogy inkább várok :)

    VálaszTörlés