Hush, hush graphic novel

Sziasztok!

Nos, úgy tűnik, divat lett a regényekből képregényt csinálni. Lassan már nem is számít sikeres tinikönyvnek, amiből nem készül képes változat is.

Ezúttal a Hush, hush képregényből szivárgott ki néhány vázlat, illetve egy hivatalos kép Foltról.

Az írónő, Becca Fitzpatrick úgy nyilatkozott, hogy mind a Foltról, mind a Noráról látott vázlatok tetszenek neki, és nagyon kíváncsi, hogy Vee milyen lesz. Nora szerint Vee csinosabb, mint ő, de kicsit ducibb. Azt is hozzátette, hogy nem véletlenül ilyen kíváncsi Vee-re, hiszen ő a kedvenc karaktere.

És akkor most jöjjenek a képek:




Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

4 megjegyzés :

  1. remélem ez tényleg csak egy nagyon kezdetleges vázlat, m Folt... huhh, hát enyhén szólva sem az a "lélegzetelállító külsejű" pasi :S
    bár sajna már megszoktam, h az én fantáziámban megjelenő férfiaknak, köze nincs mások elképzeléseihez :D

    VálaszTörlés
  2. u.i.: mondjuk ha úgy rajzolták volna meg, mint ahogy a könyv boritóján levő pasi néz ki, az mindjárt más lenne ;P :D

    VálaszTörlés
  3. A legfelső nem vázlat, hanem már hivatalos kép Foltról, tehát így fog kinézni. De azt hiszem, meg kell tanulnunk együtt élni a gondolattal, hogy a képregényekben és a filmekben soha nem fog úgy kinézni a főhős, mint ahogy azt mi elképzeljük. Főleg figyelembe véve, hogy mindenki máshogy képzeli el. :)

    Ami pedig Drew Doyon-t illeti, tényleg elképesztő jól néz ki a Hush, hush borítóján. :D

    VálaszTörlés
  4. hmmm... nem csak a borítón *.* :D

    VálaszTörlés