Best Kiss

Sziasztok!

Nos, amire tegnap a Movie Awards-on a legtöbben kíváncsiak voltak, persze a BD előzetesen kívül, az, hogy vajon ki fogja nyerni a legjobb csók díját, és ha Robert Pattinson és Kristen Stewart lesznek azok, sorozatban harmadszor, akkor vajon végre megcsókolják-e egymást.

Az elmúlt két évben mind a kétszer ők ketten nyertek, de hogy húzzák a rajongók idegeit, mindig kitaláltak valamit, hogy ne kelljen olyan igazi, vérbeli csókot produkálniuk. Ez főleg annak tudatában vicces, hogy ők tulajdonképpen az életben is egy pár, szóval... Nos, nézzük, az előző két évben hogy is zajlott a díjátadó.




Nos, ez volt az előző két évben. Idén azonban volt még egy csavar a dologban. Kristent nem csak Roberttel, hanem Taylorral is jelölték a legjobb csókra.

A nyertes végül Kristen és Robert lettek, szerintem már azért is, mert mindenki kíváncsi volt, hogy ezúttal megteszik-e. Nos, a válasz... Íme a videó:



Ha valakinek könnyebb úgy a megértés, itt a szöveg, h mit mondanak:

Pattinson: "I feel bad because I don't feel like kissing you. You don't want to kiss me, do you?" - Rosszul érzem magam, mert nem igazán érzem úgy, hogy megcsókolnálak. Nem akarsz megcsókolni, vagy igen?


Stewart: "Well, it's been a long time and I think maybe we should finally go for it." - Nos, ez már régóta tart, és azt hiszem, végül meg kéne tennünk.


Pattinson: "I just think there's someone else in the audience who I think will appreciate it a little more" - Csak arra gondolok, hogy van valaki más a közönségben, aki egy kicsit jobban értékelné.


Nos, hát igen... Senki sem erre számított. Kíváncsi lennék Taylor be volt-e avatva, vagy Robert csak úgy letámadta. xD

Ami viszont biztos, hogy egy ilyen eset után szerintem jövőre újra megnyerik majd, és megint várhatjuk, hogy lesz-e csók vagy nem.

De milyen csókot is várunk tőlük? Nos, íme az én kedvenc bemutatóm a Szerelmünk lapjai két főszereplőjével, Rachel McAdams-szel és Ryan Goslinggal, akik szintén egy pár voltak még akkor. Nos, azt hiszem, ezt a jelenetet soha senki nem felejti el. :)

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése