The Host - A burok szereposztás

Sziasztok!

Így korán reggel egy szereposztásos hírrel készültem nektek Stephenie Meyer másik sorozatával kapcsolatban.

Sok pletyka volt már azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek majd a szereplők, többek között felmerült például Ian Somerhalder is, akit a legtöbben Damonként ismernek a Vámpírnaplókból. Aztán kiderült, hogy az egész kacsa.

Most viszont már van egy hivatalos szereplőnk, méghozzá az, hogy ki fogja alakítani a főhőst, Melanie Stryder-t. A színésznő neve Saoirse Ronan, és akár ismerhetitek is a Vágy és vezeklésből, a Szikravárosból, a Komfortos mennyországból, vagy az idén a mozikba kerülő Hanna - Gyilkos természetből. Íme néhány kép róla:







Nos, őszintén? Én nem ilyennek képzeltem... De még akár jó is lehet, majd meglátjuk. Aki nem olvasta, az most egy mondat erejéig hunyja be a szemét: MOST SPOILER!!!  Arra leszek még kíváncsi, hogy milyen lesz Vanda új teste a végén. :D SPOILER VÉGE!!!!

Ezenkívül egyelőre még nem sokat tudni a filmről. Így a szereposztásról sincs semmi hír, de kíváncsian várom a két férfi főhőst, Jaredet és Ian-t, illetve az öccsét, Jamie-t alakító színészt is. A többiekről nincs annyira szilárd képem, mint róluk, szóval abban nálam kevés eséllyel fognak hibázni.

Amire még kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldják meg a lelkeket, illetve a már elfoglalt testeknek milyen lesz a szeme. :) Ezenkívül érdekes lesz még sztem a búvóhely kivitelezése is.

És hogy egy kicsit más jellegű problémát is felvessek. A regényben gyakorlatilag le van írva, hogy egy testben két lélek, ismerjük mindkettőjük gondolatait, érzéseit, a kettejük közt lezajló párbeszédeket. Hiszen minden le van írva. De ezt hogyan fogják megoldani a filmben? Hogy tudják majd szemléltetni pl. azt, amikor kettejüknek teljesen más érzései vannak? Hiszen a könyv esetében feketén-fehéren leírják. De filmben? MOST SPOILER!!!!! Pl. Amikor Ian megcsókolja, azokat a kettős érzéseket nem igazán lehet képileg ábrázolni. Vagy hogy a másik szálat említsem, amikor Jared-del csókolóznak, akkor hogyan szemléltetik, hogy Vanda élvezi, Melanie pedig rendkívül dühös??? SPOILER VÉGE!!!! 

Nos, azt hiszem, erről ennyit. :) Ha lesz még hír, akkor azt is hozom! :D

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése