Bűbáj vs. Disney rajzfilmek 1. - Képekben


Sziasztok!

Nem tudom, láttátok-e a Bűbáj című Disney filmet, de ha esetleg még nem, csak annyit tudok mondani, meserajongóknak kötelező!

Nos, mivel ez is, mint gyerekkorunk klasszikus rajfilmjei, a Disney-től ered, számíthatunk a klasszikus mesei elemekre. DE! A Disney ezúttal úgy döntött, hogy amolyan görbe tükröt állít a saját rajfilmjei elé, rámutatva a vicces elemekre, miközben az általuk képviselt értékeket még mindig képviseli.

Az igazi csemegét viszont nem is ezek a poénok jelentik, hanem az, hogy a Disney új generációja hogyan épít fel úgy egy filmet, hogy ezzel tiszteleg az eredetik készítői előtt, mégis valami újat alkot.
Nos, íme néhány utalás a klasszikus Disney rajzfilmekre. Ezek a képek, a szöveges rész is érkezik egy következő posztban! :)















Tehát ne felejtsétek, jön a folytatás is!!! :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. És ha jól emlékszem, akkor amikor Robert beviszi Giselle-t az irodába és az előtérben a lány az akváriumot nézegeti akkor mintha a Kis hableány zenéje szólalna meg rövid időre.. :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, így van. :) Jól emlékszel. Ebben a bejegyzésben csak azokat gyűjtöttem ki, amik képek. A többi majd még jön! :D

    VálaszTörlés