The Royal Wedding :)

Sziasztok!

Nos, az esküvői láz engem nem került el, azt gondolom, hogy a tegnapi esküvő történelmi pillanat volt. Persze, ez is "csak" egy esküvő, és azt is erős kijelentésnek tartom, hogy ez az évszázad esküvője, hiszen van még 89 év, hogy túlszárnyalja valaki ebben a században, és ez alatt az idő alatt minden valószínűség szerint még legalább egy brit trónörökösnek lesz esküvője - ő nagy eséllyel pont Kate és William gyermeke lesz. :) De az biztos, hogy Kate királyné lesz, és az ő gyermeke lesz majd egyszer a trón várományosa. 

Másrészt pedig, Kate története tényleg olyan, mint egy valóra vált tündérmese. Egy egyszerű, polgári lány szerelembe esik a herceggel - aki egyszer majd király lesz -, a család nemesi címet kap, a herceg feleségül veszi a lányt egy világraszóló lagzin, és aztán jöhet a happy end. Tényleg, mint a mesékben. Persze itt sem lehet minden egyszerű, ott a bonyolult etikett, amit Kate-nek meg kell tanulnia, ott vannak a paparazzik... De most őszintén? Hamupipőkének is ki kellett válogatnia a lencsét, Csipkerózsikának 100 évet kellett várnia a hercegre, Belle-nek be kellett költöznie egy szörnyeteghez, Ariel az egész addigi életét feladta, és kockáztatta a hangját, Hófehérkének menekülnie kellett, és főznie, mosnia és takarítani a törpékre, nem is beszélve a majdnem- halálról, amit az alma okozott. Egy szó mint száz, nekik sem volt könnyű, nekik is meg kellett küzdeniük a boldogságukért, és ez Kate esetében is így van.

Most pedig következzen néhány kép:











Ha engem kérdeztek, Catherine  ruhája tökéletes volt. A sokat emlegetett Diana-ruha nekem túl habos-babos volt. Kate ruhája viszont nem volt túlcsicsázva. Két méteres uszálya volt, ami persze nem lett rekord, mint Dianaé, de Kate-nek legalább nem gyűlt meg a baja azzal, hogy túl hosszan húzza maga után. A csipkés rész pedig a felső részen feldobta az egész ruhát, és kiemelte Kate szépségét. Modern volt, de nem túl modern, fiatalos, mégis bizonyos szempontból hagyományos. Összességében nekem nagyon tetszett.

Ami pedig azokat a híreket illeti, hogy Kate húga, Pippa túlragyogta a menyasszonyt... Valóban csinos a húga is, és a ruha is gyönyörű volt, amit viselt, és tökéletesen kiemelte alakját, azért azt semmiképp sem mondanám, hogy túlragyogta volna Kate-t. Az pedig, hogy a ruhája fehér volt? Mondják, hogy balszerencsét hoz. És már itt is előkerültek az összehasonlítgatások Diana esküvőjével, ahol szintén volt egy nő, aki fehéret viselt, annak ellenére, hogy esküvőre nem illik fehér ruhát felvenni. És Diana esetében ez valóban balszerencsét hozott, hiszen a kérdéses hölgy Camilla volt... De nem hiszem, hogy a fehér ruha okozta volna a bajt, hiszen Camilla és Károly addigra már szerették egymást. Visszatérve, Pippa gyönyörű volt, de nem szebb, mint Kate, fehér ruhája pedig illett az esküvőhöz, babona ide vagy oda.






Azok, akik arra fogadtak, hogy a Királynő, II. Erzsébet sárga ruhában lesz, most örülhetnek, hisz nyertek.  Íme néhány fotó róla is:






De hogy egészen őszinte legyek, az esküvőn az én kedvencem a vőlegény tanúja, Harry herceg volt. Végig vidám volt, felszabadult, kedvesen integetett mindenkinek, és sugárzott belőle, hogy optimista alkat. :) És ezt valószínűleg mások is így gondolták, hiszen a tömegben megjelentek a 'Marry me, Harry!' (azaz Vegyél el, Harry!) feliratos transzparensek és pólók. (Harry mellett szól az is, hogy ő nem kopaszodik. xD)







Így a végén pedig következzen néhány videó, ha esetleg lemaradtatok róla, vagy ha csak szeretnétek újra átélni. ;)






Végül csak annyit mondanék: Mi is lehettünk volna! Nem baj, talán majd Harry! ;)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése